Niets is lekkerder dan een avondje op de bank tot rust komen en je huid te verwennen met een aantal skin care producten. Tegenwoordig zijn er zoveel producten die claimen je huid te verbeteren, maar hoe weet je nou welk masker écht goed is? Reviews! Juist. Ik mocht het PARTY READY MASK van Comfort Zone uitproberen, lees dus vooral verder als je wilt weten of dit masker ook voor jou het proberen waard is!


[ comfort zone ] is een Italiaans merk die de missie heeft om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest met inspiratie uit de natuur. Dit bereiken ze door een strikt beleid en een team van wetenschappelijke experts, waardoor alleen de beste ingrediënten geselecteerd worden. Het merk is volledig vrij van siliconen, parabenen en is opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten. Omdat het merk zo natuurgericht is, zijn de verpakkingen ook recyclebaar en de producten dierproefvrij!
Het merk wordt in meer dan 40 landen én in spa’s, schoonheidssalons en kuuroorden verkocht, dus het is ook niet gek dat de prijzen van sommige producten wat hoger zijn.

PARTY READY MASK
Het PARTY READY MASK is gemaakt voor de dof uitziende huid. Het masker claimt de huid direct te hydrateren, verhelderen en verstevigen. Mijn huid is redelijk handelbaar. Ik heb naast mijn vette t-zone eigenlijk niks te klagen! De rest van mijn huid is niet te droog of te vettig. Ik heb zelf wel het gevoel alsof mijn huid er erg grijzig en futloos uitziet, dus dit masker leek mij ideaal om uit te proberen!

Het (voorgevormde) masker heeft een makkelijke aanbrengmethode die ook duidelijk op de achterkant omschreven staat. Het echte masker is beschermt met een mesh protective layer, wat mij erg deed denken aan gaas gevormd masker. Als je de eerste laag verwijderd, leg je het masker op je gezicht. Omdat het een voorgevormd masker is, moet je even kijken hoe het masker het beste op je gezicht ligt. Als het eenmaal goed op je gezicht zit, verwijder je de tweede ‘gaas’ laag. Je moet het masker ongeveer 15 minuten ophouden, so sit down and relax! Deze tijd is is helemaal van jou.

Het masker ligt lekker op de huid en voelt fris aan. De geur is decent. Niet te chemisch, maar ook niet te parfum-ish. Zoals je kunt zien sluit het masker ook goed aan op mijn gezichtsvormen en fladdert het niet los op bepaalde stukken. Gedurende de tijd dat ik het masker op heb kan ik gewoon de dagelijkse dingen doen. Alleen bij te enthousiast lachen of gapen komt er een stuk van het masker los.

Resultaat?
Na het masker van mijn gezicht gehaald te hebben voelt het een stuk zachter en schoner aan. Mijn huid heeft een ietwat natuurlijke kleur gekregen en op mijn wangen zijn lichte blosjes verschenen, waardoor mijn huid al een stuk levendiger en natuurlijker oogt. Ik heb van mezelf al snel rode wangen, maar dit is vaak alleen na inspanning. Het is fijn om te zien dat ik in plaats van vuurrode wangen ook een subtiel blosje kan hebben.

Dit masker is een grote YES voor mij! Normaal gesproken ben ik he-le-maal geen fan van voorgevormde maskers, omdat deze ook vaak doordrenkt zijn met de gel van de verpakking, maar dat was met dit masker niet zo. Ook na het eraf halen van het masker was er geen laag van gel die van mijn gezicht druppelt, maar was de substantie al volledig ingetrokken.

Het masker claimt de huid te verlichten en dat resultaat is behaald. Ik denk dat bij vaker gebruik van dit masker het resultaat steeds beter wordt, maar zelfs voor een first time vond ik het zeker niet tegenvallen!

Ben jij benieuwd naar het PARTY READY MASK of alle andere producten van Comfort Zone? Check dan snel via de spa locator waar je de producten kunt halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *