Vorig jaar werd Chéréneffe uitgekozen tot één van de beautylovers voor Glamour en Estée Lauder. De beautylovers hebben een jaar lang make up producten van het merk moeten beoordelen en reviewen. Ondanks dat er meer dan 250 meiden meededen met het project, werden er maar vijftien gekozen om naar het ingesloten event te komen. Met trots kan FMLLE zeggen dat we hier aanwezig mochten zijn!

Na enkele weken wachten was het eindelijk tijd voor de workshop. FMLLE mocht weer op pad! Ondanks dat onze wekker om half zes ‘s ochtends ging, zaten wij braaf op tijd in trein onderweg naar Amsterdam. We waren zo nieuwsgierig naar wat deze dag ons ging brengen. De uitnodiging gaf ons niet veel informatie. We moesten zonder make-up komen, that’s it.

Eenmaal bij de locatie aangekomen werden we netjes ontvangen, in een champagneglas mochten we genieten van een blueberry of citroen mint smoothie! Ook was er super lekker eten, van croissant tot macarons tot heerlijk yoghurt met gezonde nootjes erop! Ik kon er niet met me handen van afblijven. We waren goed op tijd waardoor we de kans hadden om overal foto’s van te maken en te genieten van het Amsterdamse uitzicht.

Na een aantal gesprekken met de Glamour en Estée Lauder crew waren we erachter dat ze de beautylovers wouden belonen voor hun harde werk van het afgelopen jaar door middel van een make up workshop. We kregen tijdens de workshop de gelegenheid om allemaal nieuwe producten van Estée Lauder te testen. Verder kregen we ook uitleg over de producten. Waar was het van gemaakt? Waarom was dit product beter dan de andere? Welk product past het best bij jou huid? We mochten zelfs enkele producten testen die pas later dit jaar worden uitgebracht!

We begonnen met het reinigen van de huid. We kregen een demonstratie van een hydratatie masker en een oogmasker. Iedereen merkte dat zijn huid ontzettend zacht werd. Het glansde oprecht meer dan ervoor. Dit zeggen we niet alleen omdat we betoverd waren door al het lekkere eten en drinken dat we kregen hihi. Nadat de huid gereinigd en gehydrateerd was, mochten we een kleine laag foundation op doen. De visagisten hielp iedereen persoonlijk om de mooiste kleur aan te bevelen. Ik had het geluk dat de visagist bij mij de basis make-up aangebracht, zodat ik gelijk kon zien welke producten bij mij pastte. Mijn favoriet van die ochtend was de Double Wear Cushion Stick in de kleur 4N1 Shell Beige. Toen iedereen hier klaar mee was mochten we verder met de ogen. Oogschaduw, oogpotlood en mascara. Het gaf de look net wat meer pit. Als laatste werden de wenkies ingekleurd en zagen we er helemaal on fleek uit. Natuurlijk kon een mooie nude lippenstift niet missen, die hebben we ook nog snel even op gesmeerd!

Wij hebben de hele dag nog complimentjes gehad over onze stralende look! Hou de Estée Lauder collecties in de gaten voor een aantal pracht producten! Het event was super leuk en FMLLE is heel dankbaar om hier langs te mogen gaan! Bekijk ook onze vlog, zo lijkt het net of je er zelf bij was!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *