Benefit Cosmetics introduceert twee nieuwe They’re Real kits (lip & eye kit) als verlengstuk van het populaire They’re Real assortiment. Deze 2 kits zijn vanaf februari 2017 in Nederland te verkrijgen. Vandaag testen wij 4 lipkleuren van de lip kit uit.

De double the lip kleuren zijn: Criminally Coral, Flame Game, Fuchsia Fever, Juicy Berry, Lusty Rose, Pink Thrills, Nude Scandal en Revved Up Red. De double the lip kleuren hebben een speciale druppel vorm. Het punt van de lippenstift is een donkere kleur wat dient als de liner en de onderkant lichter dit dient als de lipstick. Deze donker & licht kleuren combinatie claimt de lippen meer volume te geven, wat vollere lippen als illusie geeft. Vandaag testen wij de kleuren: Flame Game, Pink Thrills, Revved Up Red en Lusty Rose.

Flame Game

Pink Thrills

Revved Up Red

Lusty Rose


Het aanbrengen van de kleuren is erg gemakkelijk. Het voelt als boter op de lippen en is erg hydraterend. De lippenstift geeft ook een kleur af na het verwijderen van de lippenstift. De Benefit They’re Real Double The Lip zijn #FMLLEAPPROVED!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *