Ik snapte vroeger (like one year ago) niet waarom vrouwen met een megá grote toilettas liepen en hun hele make-up stash mee namen over straat. Nu een jaar later (en een leuke Valentino toilettasje cadeau verder) neem ik mijn toilettas overal en altijd mee.

Ik vind het alsnog ‘overdreven’ om heel je make-up collectie te sjouwen, maar een klein tasje met de essentials is zeker een must!

Bekijk mijn musthave beautyproducten die iedere vrouw bij zich moet hebben hieronder:

1. Estée Lauder DayWear tinted gezichtscrème
Ik gebruik meestal de Estée Lauder DayWear tinted gezichtscrème met SPF15. Die ook te koop is in travelsize en dus handig voor in je toilettasje.

2. LA Girl concealer
Een van mijn favoriete concealers is van het merk LA Girl, die ik eigenlijk niet bij hoef te werken, maar ook altijd bij me heb.

3. MAC Cosmetics baking powder
Sinds kort poeder ik mezelf ook af, zodat mijn concealer op één plek blijft zitten. Het is altijd fijn een poedertje bij de hand te hebben.

4. Sleek contour/highlight duo
Wil je zo min mogelijk spullen meenemen? Dan is een duo product een fijne alternatief.  

5. MAC Cosmetics bronzer
Naast een goede contour product, is een fijne bronzer ook altijd handig om bij je te hebben.

6. Loveli lipbalsem
Ik neem liever een lippenbalsem mee dan een lippenstift, omdat je dat veel nauwkeuriger en vaker moet aanbrengen en daar ben ik dus veels te lui voor. Dus lekker een lippenbalsem op en ik ben weer ready to go!

7. Benefit tinted brow gel
Als je net zoals ik eigenwijze wenkbrauwen hebt, is een tinted brow gel super handig!

8. Make up borstels
Ik heb in totaal vier make-up borstels in mijn toilettas. Twee Real Technique borstels voor mijn baking powder en contour/brons poeder. Een highlight borstel en een borstel voor mijn wenkbrauwen en wimperextensions, waardoor ik dus ook geen mascara op zak hoef te hebben.

9. Handcrème
En heel belangrijk en wat ik (super) vaak vergeet is .. een goede handcrème. Niemand houdt van mega droge handen..

10. Paracetamol
Het is misschien niet een make-up essential, maar altijd handig om bij je te hebben.

Het lijkt misschien een super lange lijst, maar dat valt reuze mee en om eerlijk te zeggen is het enige wat ik uit mijn tasje haal, mijn lippenbalsem en raak ik de rest niet eens aan. Maar je weet maar nooit wat er kan gebeuren, een avond doorhalen, een bezwete kop of erger .. een huilbui waardoor heel je concealer naar de klote is.

Wat is jouw musthave product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *