FMLLE’s eindredacteur Chéréneffe zat vorige maand nog in Italië waar zij genoot van heerlijke Italiaanse pasta’s, pizza’s en tiramisu’s. Maar volgens haar hoef je niet perse naar Italië om heerlijke Italiaanse gerechten te kunnen eten. Een tijdje geleden bezocht Chéréneffe samen met fotografe Ileenja Marina het Italiaanse restaurant Di Bruno.

Restaurant Di Bruno ligt in Amsterdam Oud-Zuid en is op loopafstand van het Vondelpark. Het restaurant zelf ziet er super gezellig uit en de Di Bruno familie (de eigenaar, de koks en de bediening) geven je een zeer welkom gevoel. Ook vonden wij de prachtige ingelijste foto’s erg mooi bij het interieur passen.

Eenmaal aangekomen werden wij verwelkomd met bruschetta en een heerlijke huiswijn. Daarna werden wij de gehele avond verder geholpen door de eigenaar, die wij de vrijheid gaven om ons te verrassen. Het voorgerecht was een bord vol met verschillende soorten vleessoorten. Ileenja genoot van al het vlees en Chéréneffe at de overige groenten op wat erg lekker was!


Na het voorgerecht, genoot Chéréneffe van een heerlijke kreeft pasta! Het kreeft gerecht was hier lekkerder dan in Italië! Dus dat is al een pluspunt! En volgens Ileenja was het kalfsvlees gerecht ook lekker en om de avond goed af te sluiten, werden wij verwend met een heerlijke (aan tafel gemaakte) scroppino.

Is restaurant Di Bruno dus FMLLE Approved? JA ZEKER!
Kwaliteit = 9
Ze gebruikte alleen verse producten en alles werd vers bereid!

Prijs = 8
De prijs van de gerechten zijn betaalbaar en zitten in de gemiddelde prijsklassen.

Smaak = 9
Het eten was heerlijk, het proefde erg vers en zat vol smaak!

Vriendelijkheid & Service = 9
De gehele Di Bruno familie was super vriendelijk en spraakzaam!

Website // Facebook // Instagram
Willemsparkweg 155
1071 GX Amsterdam
Tel 020 – 66.23.853

Foto’s: Ileenja Marina

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *