Is de kleur van jouw haar na 2 weken ook al weer dof en saai en heb je al talloze producten geprobeerd die claimen je kleur ‘levendig’ te houden? Say no more! Moroccanoil komt met een nieuwe collectie die jouw kleur misschien wél kan redden.

Het begon als slechts één product in de beauty industrie, maar is nu uitgegroeid tot een volledige lijn aan haar- en body producten. Moroccanoil claimt met hun producten een betere handelbaarheid, snellere droogtijd en glanzend haar te creëren. Naast haar producten hebben ze ook een verschillende beauty producten, waarmee jij eventjes kan ontspannen!

Color Complete
In September heeft Moroccanoil een nieuwe collectie gelanceerd, genaamd Moroccanoil Color Complete. Een collectie die volledig gefocust is op de kleur verzorgingsroutine, met een revolutionair nieuw verzorgingssysteem! Door de toepassing van meerdere mechanismen die zich focussen op de verzorging van de kleur is de levensduur en kleur levendigheid na 10 wasbeurten al met 100% verbetert!

Voor de ultieme ervaring begin je de treatment bij een van de door Moroccanoil’ geselecteerde kapsalons. De rest is een verzorgingssysteem voor thuis. De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een protection spray die werkt als leave-in conditioner. De shampoo heeft een sulfaatvrije formule. Door de COLORLINK technologie is je haar beter in staat om kleur vast te houden. De conditioner heeft ook een sulfaatvrije formule en herstelt het haar na elke wasbeurt. Ook de conditioner bevat de COLORLINK technologie, waardoor de kleur ingesloten wordt in het haar. De protection spray zorgt voor directe bescherming tegen kleurverlies door de kracht van ArganID™, een technologie waarbij de Arganolie diep wordt opgenomen terwijl het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld om te kleur in te sluiten! Deze technologie is in elk product van Color Complete verwerkt en sluit als laatste stap de haarschubben voor een optimale kleuropname.

De kosten van deze veelbelovende producten liggen wat hoger, maar onbetaalbaar is het niet. De shampoo en conditioner zijn per stuk €28,50, voor 250 ml. De protection spray kost €33,90 voor 160 ml.

Ben jij benieuwd naar de Color Complete collectie? Shop hem dan op Moroccanoil.com! Of wil je in een van de geselecteerde kapsalons de volledige verzorging ervaren? Check dan via de Moroccanoil Spa Locator waar je dit kunt laten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *