Deze 20 krullenbollen moet je op Instagram volgen!

Ik heb sinds 24 december mijn haar niet gestijld en dat komt mede door deze prachtige vrouwen die hun natuurlijke haar rocken op Instagram. Ik heb altijd mijn haar gerelaxed, gestijld en dergelijke, omdat ik het gevoel had dat mensen mijn krullen nooit mooi vonden en dat ze het als onverzorgd zagen.

Dit kwam voornamelijk doordat ik in mijn tiener jaren merkte dat wanneer ik mijn natuurlijke haar of mooie ingevlochten looks droeg, mensen (zonder dat ik erom vroeg) mij vertelde dat ze stijl haar mooier bij mij vonden staan. Alhoewel er ook mensen waren die mijn natuurlijke looks mooi vonden, wogen de meningen van de mensen die het niet mooi vonden toch zwaarder.

Nu jaren verder ben ik ook gaan inzien dat ik lekker moet doen waar ik me prettig bij voel en mij eigen schoonheid moet gaan accepteren, want als ik heel eerlijk ben vind ik het soms nog best moeilijk om mijn natuurlijke haar te stijlen (in model brengen) en er iets leuks van te maken.

Maar met tijd, heel veel inspiratie van Instagram en honderden YouTube video’s verder. Leer ik steeds meer van mijn eigen haar te houden en hoe ik het moet verzorgen.

Het begint allemaal bij jezelf en laat niemand je vertellen wat wel of niet mooi is. Dus voor al mijn vrouwen met krullend haar, hier een dose of inspiration, speciaal voor jullie!

1. Angela Onuoha

2. Lauren Lewis

3. Yara Shahidi

4. Alexandra

5. Delphi

6. Chloé Jay Lois

7. Yvonne

8. Sayria Jade

9. Jasmine Brown

10. Ashley Moore

11. Alanna Doherty

12. Aysha Sow

13. Cheyenne

14. Celeste

15. Nisa Maranda Jones

16. Melisa Cijntje

17.Ebty

https://www.instagram.com/p/BuPHI9KA46m/

18. Cris Oliveira

19. Mominatu

Een bericht gedeeld door MOMINATU (@mominatu) op

20. Nelly

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.