Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Ilanka
Leeftijd:  27
Instagram: @ilankaverhoeven

Ik heb eigenlijk maar twee broeken, deze die ik nu aan heb en thuis heb ik er eentje die wat hoger is. Soort van flared meets cut off/culotte. Ik ben namelijk meer van de jurkjes. De blouse die ik aan heb is vintage en eigenlijk koop ik heel veel dingen tweedehands. Mijn jas is bijvoorbeeld ook tweedehands.

Vroeger zag ik kleding als een soort uitlaatklep, maar nu zie ik het meer als uniform eigenlijk. Als ik mij er gewoon prettig in voel, dan draag ik het.

Als ik mijn kledingstijl met één of meerdere woorden moet omschrijven: vrouwelijk en minimalistisch.”

 

Naam: Tibby
Leeftijd: 23
Instagram: @tibby_jiang

“I like these pants, I like the color of my sweater and the straps of my jacket and I thought it would make a match, so I just combined everything together. Sometimes I get my inspiration from shopping online, where I look at the pictures they took.

I express myself in my clothing in a special way. I just want to wear ‘not normal’ stuff. Right now, I have short hair, so I have to wear something more sporty and relaxed to match my hair. I would describe my style as cool girl for those reasons.”

 

 

Naam: Isabella
Leeftijd: 18
Instagram: @isabellaelizabethkunst

“Van kleins af aan was ik al bezig met kleding. Ik deed de gekste dingen zoals tutu’s met bandshirts erboven, armen vol met armbanden, rood haar. Dit kwam puur door de opvoeding van mijn moeder, omdat ze zelf ook alternatief is.

Het tofste aan mijn stijl is dat ik lekker mezelf kan zijn. Mij boeit het niet als mensen me raar aankijken op straat, dat vind ik eigenlijk best grappig!

Ik uit mijzelf in mijn kleding door mijn twee favoriete muziekgenres in mijn stijl te verwerken door veel kleur en aparte dingen te dragen.”

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *