Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Vienne Sinay
Leeftijd: 18
Instagram: @vesinay

“Ik kan helemaal mezelf zijn in mijn kleding en dat vind ik echt heerlijk. Ik kan mezelf heel goed uiten met mijn eigen stijl en ik doe gewoon aan wat ik wil, no matter what.

Ik hou ook echt van thrift shoppen. Het is goedkoop en je kan er altijd je eigen draai aan geven en dat vind ik zo leuk! Je hebt ook altijd een piece die nooit iemand anders ook heeft.

Ik denk wel dat mijn stijl uniek is. Je uit jezelf en als je jezelf bent dan ben je gewoon uniek.”

Naam: Fleur
Leeftijd: 18
Instagram: @queenofthethrift

Thriften is eigenlijk mijn passie. Ik paste er op de middelbare school nooit echt tussen. Toen ben ik via Instagram, Pinterest en YouTube op accounts gekomen die iets heel anders deden dan dat ik gewend was en dat vond ik echt tof. Mijn doel is nu vooral om álles proberen te thriften, omdat het milieutechnisch plezierig is en omdat nieuwe kleren echt kneiterduur zijn.

Als ik mijn kledingstijl met één woord moet omschrijven: knetter. Zowel debiel, als vreemd, als weird but nice. Mijn advies? Durf te leven. Als jij jezelf bent, dan zul je mensen aantrekken die ook zichzelf zijn.“

Naam: My Duyen
Leeftijd: 20
Instagram: @ohhmyduyeen

“Als ik naar stage of naar school ga draag ik eigenlijk meer zwart, maar op dagen dat ik iets ga doen dan kies ik voor een beetje kleur. De laatste tijd kan ik mijzelf wel beter uiten in mijn kleding, vroeger was dit niet zo. Ik haal mijn inspiratie eigenlijk uit de Koreaanse stijl.

Als ik mijn kledingstijl moest omschrijven met één of twee woorden? Basic of heftige items. Ik trek eigenlijk meer naar de simpele kleuren zoals zwart, grijs of wit, maar dan doe ik wel één apart item erbij wat in dit geval een transparante tas is!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *