ANNA + NINA

Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur is niet meer te stoppen. Anna Nooshin begon in mei 2011 haar online magazine NSMBL.nl en is sindsdien uitgegroeid tot een merk op zichzelf.

Naast haar online magazine, twee boeken en meerdere televisie opdrachten, focust Anna zich steeds meer op eigen collecties. Zo heeft ze eerder al twee collecties uitgebracht met Hunkemöller en is dit haar tweede collectie met het sieradenmerk Anna + Nina.

ANNA + NINA

Anna Nooshin wilde zich tijdens onze hernieuwde samenwerking graag focussen op het winterseizoen, waar knus op de bank in een adem genoemd wordt met party time. Anna laat hier een zachtere kant van zichzelf zien, die direct terug te zien is in de collectie. In de zijdezachte, geborduurde kimono en de tweedelige pyjama in zachtroze ziet Anna niet alleen de perfecte lounge look. De vloeiende pyjamatop en kimono misstaan ook niet op een feestje. Combineer de volgende dag de pyjama bottom met een van Anna’s t-shirts (L-O-V-E en A), maak je op in de purr-fecte spiegel en versier je pols, hals en oren met schitterende vergulde of zilveren sterren. Ready for the next party!

ANNA + NINA
ANNA + NINA

[1] Anna Nooshin Star Kimono € 79,95
[2] Anna Nooshin Pyjama Top € 59,95
[3] Anna Nooshin Pyjama Bottom € 34,95
[4] Anna Nooshin Cat Mirror € 79,95
[5] Anna Nooshin Star Cushion € 54,95
[6] Anna Nooshin Multi Star Necklace Silver Goldplated € 64,95
[7] Anna Nooshin Multi Star Necklace Silver € 59,95
[8] Anna Nooshin Multi Star Bracelet Silver Goldplated € 44,95
[9] Anna Nooshin Multi Star Bracelet Silver € 39,95
[10] Anna Nooshin Star Earring Silver Goldplated € 39,95
[11] Anna Nooshin Star Earring Silver € 34,95
[12] Anna Nooshin LOVE T-shirt € 59,95
[13] Anna Nooshin A T-shirt € 59,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *