In de week of the editor deel ik mijn week in foto’s. Ben je benieuwd wat ik het afgelopen week heb uitgespookt? Lees dan snel verder.

De week begon gelijk goed. Ik had namelijk met Aarti afgesproken om video’s op te nemen voor haar IGTV kanaal. Ze komt iedere keer vanuit Amsterdam om haar video’s op te nemen. Ik vind het echt heel inspirerend dat ze iedere keer deze reis maakt om aan het plannen te werken. Aarti is een vriendin die altijd foto’s van me maakt – zelfs als ik daar geen trek in heb haha.. Als zij in Rotterdam zou wonen zou ik veel actiever zijn op Instagram.

Vanaf maandag ben ik de Fit with Stef APP gaan volgen. Deze work-out plan bestaat uit 5 workouts per week. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik 5 dagen achterelkaar heb getraind. En wauw .. het was zwaar, maar het voelde zo lekker! Op naar week 2!

Dinsdag ochtend ben ik lekker gaan trainen. Na enkele uren hebben opgeladen ben ik met mijn tante, moeder, zusje en babynichtje gaan wandelen en zijn we gezellig naar speeltuin geweest. Familie is echt alles voor mij. Ik smelt iedere keer als ik na de kids in onze familie kijkt.

Sushi time!! Ik heb zolang uitgekeken naar de sushi date bij Café in the city. Twee goede vriendinnen van mij Sheetal en Anisa hadden er net zoveel zin in. We hebben meer wijn gedronken dan gegeten, maar wat was het gezellig. Een tip voor de dames op donderdag is al het eten 50% voor vrouwen. We waren maar €150,00 kwijt en we hebben echt veel gegeten en gedronken. Chanté!

Na de laatste workout van de week ben ik lekker naar de AH gegaan om mezelf te verwennen. Dit zijn echt mijn favoriete snacks! Ik bewaar alles in plastic zakjes in portie sizes zodat ik niet alles in 1 keer op maak.

Ik ga meestal niet naar buiten in het weekend, omdat ik lekker lui ben. Maar mijn nicht belde me in de ochtend om te vragen of ik zin had in een SLA date. En daar zeg ik nooit nee tegen. We hebben een lekkere salade bij SLA gegeten en daarna heb ik vanaf blaak naar huis gelopen, dat duurde ongeveer 45 minuutjes en het was heerlijk. Ik heb zo een sportieve week gehad en wil dit graag doorzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *