Vandaag even geen #Gettoknow of Streetstyle artikel, maar een persoonlijke post van mij (AKA Chéréneffe). Het afgelopen jaar heb ik enorm veel hulp gehad met FMLLE. Sabrina die de artikelen heeft geschreven en Iris (die eind deze week klaar is met haar stage) die verantwoordelijk was voor de opnames en de podcast. Ik wil het niet echt toegeven, maar sinds vorig jaar ben ik een beetje verdwaald in wat ik nou precies moet doen “met mijn leven”. Ik houd ontzettend veel het bedenken en creëren van concepten. Daarnaast zit ik ook op school en vraag ik mij dagelijks af waar ik ga eindigen. Sorry dat klinkt een beetje dramatisch, maar ik denk dat je de ik-ben-bijna-klaar-met-school-wat-nu?! syndroom wel kent.

Alhoewel ik erg zoekende ben, probeer ik alsnog het beste ervan te maken. Naast mijn studie, heb ik afgelopen maand FMLLE weer opgepakt. We zijn namelijk druk bezig met het eerste seizoen van de OFFCAMERA podcast.

Hierdoor kwam ik op het idee om jullie up to date te houden door middel van een artikel. Voor de mensen die mij op Instagram volgen, zien dagelijks stories voorbij komen. Dus als je mij daar nog niet volgt, neem dan zeker een kijkje..  Echter heb ik dit niet zelf verzonnen. Enkele jaren geleden leerde ik Jennie van Jenniefromtheblog kennen. Zij deelt ook haar week door middel van foto’s. Ik wil jullie dan ook vragen om een kijkje op haar website te nemen.

Iris en ik begonnen de week met drie opnames voor de podcast. Op maandag hadden wij Ileenja Marina te gast en werden wij tijdens de opnames de studio uitgezet, omdat de brandalarm was afgegaan. Gelukkig was het een oefening en konden we erom lachen. Dinsdag hadden we maar liefst twee opnames gepland namelijk met Nina uit Pretty & Single en met Julia van het merk Clay & Glow. Wat ik zo mooi vind aan deze nieuwe uitdaging is dat ik de kans krijg om in gesprek te gaan met super interessante mensen. De onderwerpen verschillen enorm. Deze afleveringen gaan over fotografie, daten, make-up / skincare en ondernemen vanuit een passie.

Woensdag en donderdag ochtend moest ik naar school. Na mijn gesprek op school ontmoete ik Lyan op Rotterdam Centraal en gingen we naar het Swiss Clinic event in Amsterdam. Het was zo lekker weer, dat we bij aankomst genoten van een drankje op het terras. Swiss Clinic verkoopt verschillende soorten producten, maar het product wat zij die dag lanceerde was de face & body roller. Mensen die mij op Instagram volgen weten dat ik de 0.2 roller in mijn avondroutine gebruik. Ik ben super benieuwd naar de body roller! Die schijnt goed te zijn voor cellulitis en striemen.

Normaal ben ik vrij op vrijdag, maar omdat het schooljaar bijna voorbij is moeten de laatste dingen nog worden afgemaakt. Vandaar dat ik vrijdag de hele dag met mijn groepje aan het werk was. Eenmaal thuis heb ik John Wick 1 gekeken, ben ik spontaan naar Aladdin (LOVEIT!!) geweest en lag ik 3 uur ‘s nachts in bed. Zaterdag mocht ik van mezelf uitslapen en ik weet niet wat het is, maar ik neem het mezelf altijd kwalijk als ik in het weekend uitslaap of niks doe. Alsof het weekend niet daarvoor bedoeld is.. Gelukkig appte mijn vriendin Gisella mij om lekker te gaan wandelen. Anders zou ik heel de middag in bed hebben gelegen. Nadat het wandelen en eten heb ik het huis opgeruimd, de Clay & Glow masker uitgeprobeerd, John Wick 2 en Ugly Betty bekeken. Best een spannende zaterdag avond vind je niet? Zondag was mijn dag ongeveer hetzelfde: uitslapen, opruimen, huiswerk maken en Ugly Betty bingewatchen en oja dit artikel tikken om 10 ‘s avonds..

Aankomende week wordt het super druk. Het is Iris haar laatste week, dit betekend dat wij ons deze week op de podcast moeten focussen en ervoor moeten zorgen dat alles af is. Deze week sluit ik ook twee vakken af door middel van een reflectie gesprek en een eindpitch (super spannend). En daarnaast ook een event van HEMA. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *