Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Nikki
Leeftijd: 22
Instagram: @nikkidehoog

“Ik heb eigenlijk verschillende soorten stijlen. Ik ben een beetje streetstyle, hipster, hippie, vintage, beetje festival-achtig.. Van alles wat eigenlijk. Dat ligt helemaal aan mijn mood. Ik ben heel vrij en wat ik leuk vind dat draag ik.

Ik doe zelf modellenwerk, dus ik zit in de fashion. Het is easy. Je ziet de nieuwste kleding, ook online op Instagram zie je mensen dingen dragen en denk je “oh, leuk dat wil ik ook” en dan komt het in de winkel en moet je het zelf gaan stylen natuurlijk.

Doe gewoon waar jij je goed bij voelt en heb schijt aan de wereld. Je moet je goed bij jezelf voelen en ik vind dat je dat ook in je kleding moet kunnen uiten.”

Naam:
Leeftijd: 17
Instagram:

Mijn style omschrijf ik als een mix van de 90’s en early 2000’s. Het verschilt echt heel erg met hoe ik mij voel op dat moment. Ik heb designer items, maar ook vintage dingen. Het is eigenlijk gewoon een mix.

Het gaat er niet om hoe duur iets is, want je kan een full designer fit aanhebben maar als je het niet kan stylen ziet het er nogsteeds niet uit.

Ik shop best vaak vintage, daar kom je meestal echt unieke dingen tegen die niemand anders heeft en dat maakt het wel leuker.

Ik haal veel inspiratie uit hip-hop en R&B artiesten uit de 90’s en early 2000’s.
Ik doe aan waar ik zin in heb, de meningen van anderen boeien mij echt vrij weinig. Het is niet dat ik perse wil opvallen want, ik ben lowkey wel verlegen soms, maar ik vind het leuk om mezelf te uiten in wat ik aan doe.

Naam: Larice
Leeftijd: 16
Instagram: @lariceivana

“Ik draag wat ik leuk vind. Ik ben ook niet zo bezig met wat in is. Mijn stijl is best wel comfortabel, het is niet alsof ik vaak rokjes draag.

Ik haal vaak bij vintage stores mijn kleding. Er liggen daar meer kledingstukken die je normaal gesproken in een normale kledingwinkel niet kan vinden, dan kun je ook meer unieke dingen dragen dan andere mensen.

Als ik in een goede bui ben, dan zie je dat ook meteen aan mijn kleding. Ik draag dan bijvoorbeeld meer kleur. Er zijn altijd mensen die bepaalde dingen niet leuk vinden, want waarom zou je iets dragen wat iemand anders leuk vind?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *