Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading

Naam: Flora
Leeftijd: 21
Instagram: @flrlgrs

“Ik denk niet dat mijn stijl uniek is. Ik koop gewoon bij normale winkels, maar ook bij duurdere Franse merken of gewoon vintage. Ik ben wel een mix van vintage en streetstyle.

Ik denk niet heel erg veel na over mijn kledingkeuze. Ik denk wel na over wat ik aan doe, maar niet dat ik daar perse mijn persoonlijkheid in kwijt wil.

Ik denk dat ik op straat heel erg wordt beïnvloed. Ik kijk ook wel online, maar niet heel veel. Ik heb niet één specifiek iemand die ik dan volg, of zo.

Ik denk er gewoon niet heel veel over na, dus ik kan mij ook heel moeilijk voorstellen dat andere mensen daarmee kunnen zitten.

Naam: Hao yang
Leeftijd: 24
Instagram: @hx_shar

“I’m a very changeable person, but currently I think more vintage. I just like the colours and the lace. I’m very into the old school style. The music, the movies.. Everything. I also like sporty clothing, and sometimes I just try something more basic.

Because I’m quite changeable as a person, I’d like to think that I can express that in my clothing. You just have to be comfortable and confident.”

Naam: Maureen
Leeftijd: 19
Instagram: @xkusmau

“Ik zou mijn stijl als een beetje funky omschrijven. Normaal ben ik wel meer in kleur. Soms ook wat stoerder, maar wel een beetje chique.

Ik straal meestal toch wel een beetje zelfverzekerdheid uit en dat zie je denk ik ook wel terug in mijn kleding. Ik ben ook een enthousiast persoon en dat zie je dan ook terug in de kleur van mijn kleding.

Voorheen was mijn stijl heel rustig. Gewoon een trui met een jeans, ik viel niet op tussen anderen. Wat de rest droeg dat droeg ik ook en nu draag ik gewoon wat ik zelf leuk vind. Ik probeer altijd een twist aan mijn kleding te geven zodat het toch wat meer mezelf is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *