Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Heelal
Leeftijd: 19
Instagram: @sedtvrtle

“Ik hou van losse kleding. Ik hou er van als het gewoon lekker zit en dat ik er gewoon lekker in kan bewegen.

Ik wil niet perse zeggen dat het uniek is, maar het wel gewoon iets wat ik doe. Ik hoor wel van veel mensen van “oh ja, dat is echt iets voor Heelal.” Ik denk dat ik val onder streetstyle, gemixt met vintage. Ik shop eerder bij een vintage store dan in een normale winkel. Het is sowieso goedkoper, en je kan er veel meer unieke dingen vinden. Als je bijvoorbeeld hier (Weekday) shopt, dan is het wel dat meer mensen het uiteindelijk hebben.

Je moet niet te veel denken over wat andere mensen gaan vinden, want iedereen heeft een mening, en als je daar naar gaat kijken dan loop je er als iedereen bij. Dat is ook een keuze, maar als je daar meer buiten staat en meer je eigen kant op gaat dan is het toch meer jezelf zijn. “

 

Naam: Noa
Leeftijd: 18
Instagram: @noavandriel

“Ik hou van vrolijke kleurtjes, nu ben ik wat meer natural, want ik ben zelf ook heel vrolijk.

Ik kan heel girly zijn met een rokje en een colbert, maar ik kan ook met een spijkerbroek met gaten en sneakers lopen. Ik wil niet zoals de rest erbij lopen. Ik wil wel graag een beetje origineel zijn. Ik zit denk ik  een beetje tussen netjes en sportief in.

Vroeger deed ik niet zoveel met accessoires, maar dat probeer ik nu wel meer te doen met horloges, tasjes, sieraden en dan nu bijvoorbeeld dit petje.”

 

 

Naam: Marleen
Leeftijd: 18
Instagram: @marleendianaa

“Ik haal heel veel inspiratie uit bekende merken, zoals Balenciaga, Instagram, maar ook andere mensen die ik op straat zie, dan vraag ik gewoon waar ze iets hebben gehaald.

Ik denk dat ik tussen vintage en streetstyle val. Ik kan mezelf uiten met vibrant colours, dan kan ik laten zien dat ik er ben, en ook met oversized en baggy. Je moet comfortabel zijn in je kleding.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *