Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Ámnê
Leeftijd: 19
Instagram: @amnesia_xo

“Mijn stijl is comfortabel, meestal super oversized en meestal wat ik zelf mooi vind, eigenlijk. Ik hou een beetje van urban-streetwear, maar ook van vintage. Ik hou een beetje van alles. Ik zou mijn stijl niet onder een categorie plaatsen.

Ik heb niet echt inspiraties als het gaat om kleding. Ik kijk gewoon naar wat ik mooi vind. Ik kijk meer naar thriftshops, Weekday, AliExpress, overal eigenlijk.

Als je het eenmaal doet en je beseft hoe vrij je je voelt, dan ga je nooit meer terug willen. Het maakt mij sowieso nooit heel veel uit wat anderen mensen denken van hoe ik er uit zie, dus ik had niet echt heel veel moeite ermee.”

Top: H&M
Broek: WeekDay
Jas: CheapFashion
Tas: Daily Paper
Schoenen: Buffalo’s

Naam: Cindy
Leeftijd: 36
Instagram: @cindy_joe

“Ik hou heel erg van de Japanse stijl, dus baggy, echt oversized en basic kleuren. Ik hou ook wel van printjes, maar die moeten dan wel neutraal zijn.

Ik val toch wel onder streetstyle. Ik hou echt van sneakers en ik vind het heel leuk om met de mode mee te gaan, maar ik hou toch wel van origineel. Ik hou wel van kledingstukken die niet iedereen heeft.

Ik draag gewoon waar ik mij lekker in voel. Ik hou van comfort, chill en dat het lekker wijd en los zit. Wees gewoon jezelf en doe lekker aan waar je je prettig bij voelt. Ik heb wel eens gehad dat ik naar een feestje moest waar je je bepaald voor moet kleden, en dan voel je je zo ongemakkelijk, dus doe gewoon lekker waar je zin in hebt.”


Trui:
Zara
Tas: NaNaNa
Broek: Monki
Schoenen: Nike
Jas: H&M Exclusive

 

Naam: Lucy May
Leeftijd: 26
Instagram: @maysy

“Ik denk dat ik een beetje van alles ben. De ene dag loop ik op hakken en de andere dag zit ik in pak, dan heb ik weer streetstyle aan. Ik ben denk ik een combinatie van high-end, streetstyle met een beetje netjes.

Hoe ik me voel, zo kleed ik me. Als ik een keer een dag heb dat ik ga shoppen, dan kleed ik mij netjes, want als ik naar Louis Vuitton ga doe ik dat niet in streetstyle. Als ik de stad in ga, dan kleed ik mij gewoon comfortabel.

Doe gewoon vooral waar jij je goed bij voelt. Als jij iets aantrekt wat bij iemand anders heel leuk is, maar waar jij je zelf niet fijn in voelt, dan ga je je alleen maar ongemakkelijk voelen.”


Top:
Zara
Broek: Bershka
Jas: Zara
Riem: Givenchy
Tas: Louis Vuitton
Schoenen: Dr. Martens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *