Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Pardis
Leeftijd: 19
Instagram: @n.parrdiis

“Ik heb verschillende stijlen. Ik kan heel truttig zijn, dus met een hakje en een rokje, maar ik kan ook een beetje streetstyle of old-school. De 70’s vind ik ook wel nice. In de 70’s en 90’s zijn vaak die tijden dat meisjes er wat schattiger uitzagen, maar dat ze ook wel hele hoge schoenen hadden bijvoorbeeld.

Ik ben zelf echt gek op lingerie, Victoria Secret en dat soort dingen, maar ik vind dingen van Balmain ook heel mooi. Casual, maar ook weer wat stoerder.

Je moet uit je comfortzone komen. Als jij eruit wilt springen of je wilt iets bereiken, dan moet je dan gewoon doen. Fuck wat iedereen zegt. Je moet gewoon doen wat jij leuk vindt.”

Trui: Primark
Broek: Mango
Jas: Bershka
Schoenen:
Dr. Martens

Naam: Mylene
Leeftijd: 17
Instagram: @beaumylene

“Ik heb niet echt een vaste stijl. Ik vind het leuk om dingen te mixen, dus bijvoorbeeld sneakers met een wat langere, chique jas of een baretje.

Ik val meer onder streetstyle denk ik. Ik vind sneakers heel leuk vind, en de merken die gedragen worden als ik aan streetstyle denk en daar neig ik zelf ook een beetje naar met mijn eigen stijl.

Ik vind het leuk om er gewoon uit te springen, te laten zien wat ik zelf leuk vind en om er een eigen draai aan te geven. Je moet je gewoon niet iets aantrekken van wat andere denken. Het draait om wat jij leuk en mooi vindt en je moet je er zelf fijn in voelen.”


Trui:
H&M (mannen)
Broek: Primark
Jas: Primark
Schoenen: Nike
Tasje: Supreme
Baret: AliExpress

Naam: Ayden
Leeftijd: 19
Instagram: @oidenbilkay

“Ik maak graag een combinatie van streetwear, sneakers en ik vind het leuk om dat dan te combineren met een rokje. Ik voeg ook graag accessoires en gouden sieraden toe aan mijn outfits. Streetwear is wel wat het meeste terugkomt in mijn outfits.

Ik kijk, net als bijna iedereen, op Instagram voor inspiratie, of als ik zie dat iemand een tof rokje aan heeft, dan denk ik dat het leuk zou staan met een vet shirt, of met leuke sneakers.

Hoe ik mij voel per dag, dat kun je vaak wel zien aan mijn outfits. Als ik vrolijk ben dan zie je heel veel kleur en accessoires terug. Iedereen ziet er toch hetzelfde uit, dus doe een keer wat geks. Waarom niet? Fuck it.

Jas: Monki
Trui: Weekday
Rok: Vintage
Schoenen: Nike X Piet Parra
Tas: Susan Bijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *