De 33-jarige Eurshanie is altijd al bezig geweest met ondernemen. Na het avontuur met haar kleding webwinkel ChiqueBoss, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nu coacht Eurshanie (startende) ondernemers en probeert ze het meeste eruit te halen.

Kan je mij in het kort vertellen wie je bent en wat je doet?
Ik ben 33 jaar jong en op dit moment help ik startende ondernemers en niet-startende ondernemers met online ondernemen. Voorheen had ik een kleding webwinkel, ChiqueBoss, maar ik ben toen gestopt omdat ik merkte dat het net iets te hard werken was voor net te weinig geld. Toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuw verdienmodel en kwam ik op online cursussen, coaching, sales funnels..

Waarom heb je uiteindelijk gekozen voor een carrière switch? Dit is namelijk heel wat anders!
Ik ben eigenlijk altijd al iemand geweest die mensen wil helpen en ik ben ook altijd de ‘coach’ geweest in mijn vriendengroepen. In de tijd dat ik ChiqueBoss runde, kreeg ik ook altijd heel veel vragen over hoe ik dat had gedaan. Ik kreeg het idee dat mensen dat echt van mij wilde leren. In de tijd dat het wat minder ging met ChiqueBoss, toen had ik het idee dat ik misschien mensen moest gaan helpen met online ondernemen, ook al ging het op dat moment helemaal niet goed met mij en Chiqueboss. Ik dacht niet ‘ik kan het niet’, maar meer dat ChiqueBoss een periode in mijn leven is geweest waarin ik een bepaalde les moest leren en ik ga gewoon weer verder met mijn volgende roeping. Ik heb naar mijn intuïtie geluisterd.

Hoe ben je toentertijd op het idee gekomen om ChiqueBoss op te richten?
Voor ChiqueBoss had ik een webshop genaamd ChiqueTattoos en daar verkocht ik van die metallic tattoos. Dat heb ik een jaar gedaan, want het was best wel een tijdje een hype in Nederland, maar toen ging die hype weer voorbij. Toen dacht ik, wow, ik moet echt wat anders gaan doen, want anders komt er geen geld meer binnen en toen kreeg ik gewoon een idee om iets met kleding te doen. Vroeger was ik altijd heel modieus en wilde ik iedereen stylen, dus dacht ik misschien moet ik wat met kleding gaan doen. Dan kan ik mezelf ook op een leuke manier uiten. Ik ben naar Parijs gegaan en daar kwam ik een dame tegen die had voorgesteld om samen te werken Zij werkte op de marketingafdeling van Nike en zij wilde dat ik metallic tattoos ging ontwerpen voor Nike, maar ik ging eigenlijk naar Parijs om kleding te onderzoeken. Ik kwam daarna thuis en ik dacht dat zij mij toch nooit ging mailen, maar toen zag ik dat ze mij toch had gemaild. Ik had de opdracht binnengehaald en er best wel wat geld mee verdiend. Dat geld heb ik geïnvesteerd om ChiqueBoss te beginnen. Ik zag het als een soort teken.

Kan je mij uitleggen wat je nu allemaal onderneemt?
Op dit moment coach ik mensen 1 op 1, ik bied cursussen aan zoals hoe je fotoshoots kan doen met je iPhone en ik organiseer om de twee maanden een business lunch voor ondernemende en ambitieuze vrouwen.

Je bent pas 33. vind je dat je genoeg ervaring hebt om mensen te coachen? Zo ja, kan je ons daar meer over vertellen.
Dat is een goede vraag, want eigenlijk ben je nooit klaar om aan iets nieuws te beginnen. Voor mij voelt dat zo. Iedere keer wanneer ik aan iets nieuws begin heb ik het gevoel dat ik er nog helemaal niet klaar voor ben en of ik het wel moet doen. Ik denk dat het belangrijk is om je intuïtie te volgen en dat je moet voelen waar je goed in bent. Je moet er eigenlijk niet zo naar kijken of je er een opleiding voor hebt gevolgd, of ervaring hebt. Je moet kijken naar wat je wilt en kan doen. Ik denk dat ik wel een mooie bijdrage lever aan de mensen die ik help, zowel vanuit mijn intuïtie en wat ik heb geleerd van ChiqueBoss. Het is een combinatie van ervaring, intuïtie en geloven in jezelf.

Hoe ben je op dit punt van productiviteit en motivatie gekomen? En hoe zorg je ervoor dat je dit vol blijft houden?
Ik werk al 4 jaar vanuit huis. Je kan letterlijke iedere seconde doen wat je wilt en dat geeft je zoveel vrijheid, dat je op een gegeven moment niet meer met die vrijheid om kan gaan. Die vrijheid pakte ik in het begin heel erg. Ik stond laat op, ik liep lekker de hele dag in mijn pyjama, niet eten, niet op tijd stoppen met werken. Op een gegeven bereik je een punt waarop je denkt: ik ben echt mezelf en mijn leven aan het verwaarlozen, want je voelt gewoon dat je uit balans gaat en het ritme kwijt raakt. Op een gegeven moment ga je vanzelf weer op zoek naar een ritme. Ik ben daar bij mezelf erg streng op, bijvoorbeeld als ik op sta. Je moet wel op een gegeven moment. Een mens zonder ritme is verloren.

Wat hoop jij mee te geven aan jouw followers, of aan de mensen die jij coacht?
Mijn droom is dat iedereen gaat zien hoe groot ze eigenlijk zijn en wat voor een mooie toekomst ze kunnen hebben als ze in zichzelf geloven, en dat ook willen zien en najagen. Dat ze gaan snappen dat alles wat ze willen bereiken, in handbereik ligt. Dat gaat vanuit een bepaalde bron in jezelf en als je daarmee in contact komt, en als je durft te luisteren naar die bron, dan kan je echt zoveel mooie dingen bereiken in deze wereld. Dat begint bij vertrouwen en geloven in jezelf. Ik vind dat belangrijk om door te geven.

Wat is het voor jou het belangrijkste in je werk?
Ik denk dat het belangrijk is dat ik er blij mee ben, zodat ik alles wat ik doorgeef aan anderen ook echt uit mijn hart komt. Het moet echt bij mij beginnen, ik moet een gezonde coach zijn, lichamelijk en geestelijk. Als dat in balans is, dan maakt het niet uit wat ik geef, want dan geef ik het uit een bron van liefde, en dat vind ik belangrijk.

Hoe heb je deze journey waar kunnen maken?
Ik denk veel alleen zijn. Op een gegeven moment vallen de kwartjes en dan ga je meer in je eigen kracht staan, en meer luisteren naar jezelf. Alles wat je dan doet is makkelijker, omdat je echt achter je eigen being  staat. Dan voel je je ook krachtig. Je hebt dan een team van jezelf, en enkel jezelf. Dan gaat het gewoon makkelijker.

Hoe heb jij alles wat je meegeeft aan je klanten geleerd?
Ik vind mezelf nog niet goed genoeg, maar ik vind mezelf wel bekwaam. Ik denk niet dat ik ooit goed genoeg zal zijn om iemand perfect te kunnen helpen, dat is ook niet mijn bedoeling. Ik zal ze meer willen begeleiden, zodat ze zichzelf uiteindelijk gaan helpen. Het praktische was voor mij video’s kijken, heel veel googelen, heel veel schrijven en proberen, vallen, opstaan en nog een keer vallen en opstaan. Zo leer je eigenlijk. Ik wil ook nooit stoppen met falen, want falen is hetgeen waardoor ik dingen doe waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou doen.

Wat zou je graag nog meer willen bereiken met wat je nu doet?
Ik zou heel graag een tribe willen hebben, een soort groep mensen die ik heb en die uiteindelijk elkaar ook helpen en dat we samen dan een hoger niveau bereiken. Dat zou kunnen door een cursus te geven, waaruit ik een tribe kan opbouwen, of een event. De vorm weet ik nog niet echt, maar ik weet wel dat het gaat komen. Er moet iets zijn wat ik creëer waar heel veel mensen zich bij aansluiten en hetgeen wat ik creëer gaat hen helpen naar innerlijke vrijheid, financiële vrijheid of mentale vrijheid.

https://youtu.be/xECv84-UaRM

Neem voor dagelijkse tips en inspiratie een kijkje op haar Instagram en begin jouw journey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *