BABOR X UN Women

BABOR is all about skin care. Zij maken het voor vrouwen mogelijk om zelfbepalend en eisend te zijn met haar verzorging, maar ook in hun hele leven.


BABOR is een familiebedrijf met een persoonlijk enthousiasme voor schoonheid. De combinatie van precisie formules uit het BABOR laboratorium en het gebruik van groene stroom zorgen ervoor dat BABOR innovatief is en blijft in huidverzorging.

Niet alleen verantwoordelijk
Naast rekening houden met duurzaamheid en verantwoording, lanceerde BABOR een benefiet ampullenset genaamd With-Love die wordt verkocht voor het Nederlands comité voor UN Women.

Voor elke verkochte ampullenset schenkt BABOR 1 euro aan UN Women. UN Women is een organisatie die vecht voor vrouwenrechten, gendergelijkheid, bevordering van onderwijs en nog zoveel meer. Elke aankoop ondersteunt het doel van deze organisatie: empowering women.

De gelanceerde With-Love set bevat 7 geweldige Ampule Concentrates. Ampule Concentrates zijn elixers die een hoog geconcentreerde dosage ampullen bevat, zodat deze doelgericht jouw persoonlijke huidbehoefte kunnen bedienen.

De elixers
De volgende elixers zullen in de With-Love set zitten:

  • Hydra Plus: de werking van hyaluronzuur is om de huid te hydrateren en tegelijkertijd het vocht in de huid te binden.
  • Perfect Glow: dit elixer hydrateert de huid op een intensieve manier en zorgt voor een glowy en natuurlijk look.
  • Beauty Rescue: ondersteunt het herstellen van de huid bij woman with a busy life.
  • Active Night: het extract uit de zwarte alg zorgt ervoor dat het energielevel van de cellen wordt verhoogd, waardoor de huidcellen zich in de nacht kunnen vernieuwen.
  • Oxygen Plus: beschermt je huid tegen huidveroudering en wekt de vermoeide huid op dankzij de vernieuwing van cellen
  • 3D Firming: verstrakt het weefsel en verbetert de structuur van de huid.
  • Lift Express: gaat huidveroudering tegen en minimaliseert de rimpel diepte.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.