Over ons

WIE WIJ ZIJN
FMLLE is een online platform voor Zuid-Aziatische vrouwen. We entertainen onze community door de Zuid-Aziatische cultuur, popcultuur en Hindi Cinema te combineren. In 2017 heeft Chéréneffe Fleur het online platform FMLLE opgericht. Chéréneffe heeft jaren onbewust geprobeerd zichzelf in een hokje te stoppen, maar ze kon geen community vinden waarin zij paste. Chéréneffe is van afkomst gemixt en voelde zich nooit genoeg “Hindoestaans” of “Surinaams”. Het oprichten van FMLLE heeft ervoor gezorgd dat ze eerst een platform heeft kunnen creëren waar zij het gevoel had waar zij bij hoorde, dit heeft haar ook geholpen bij het vinden van haar eigen identiteit en het omarmen van haar komaf, namelijk een Brown gyal with Desi and Surinam flava!

ONZE MISSIE
Onze missie is om een sterke community op te bouwen waar elke Zuid-Aziaat zich onderdeel van voelt. Door middel van diverse en entertainende content willen we onze community een betrouwbaar platform aanbieden waar zij zich gerepresenteerd en gevierd voelen.

WERK MET ONS SAMEN
We verwelkomen alle soorten samenwerkingen en samenwerkingsmogelijkheden. Stuur ons een e-mail met een gedetailleerde pitch op naar collab@fmlle.nl. Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

SHOP ONZE MERCHANDISE
Shop de allereerste merch van FMLLE. Tag ons in je Bad Beti merch #BadBetiFMLLE.