Alles wat je moet weten over seks, orgasmes en seks speeltjes met Sheetal | Dutch Desi |

We’re back! We beginnen dit seizoen met een aflevering over seks! Sheetal is één van mijn beste vriendinnen en ik vond dat het tijd werd om één van onze privé gesprekken met jullie te delen. Wat ik zou leuk vind aan Sheetal is dat wij nooit uitgepraat raken en dat wij elkaar nooit judgen. Wij hebben tijdens deze aflevering dan ook geen filter. Zie dit als een open gesprek tussen vriendinnen. We hebben het niet alleen over seks, maar ook over je eigen lichaam ontdekken en jezelf pleasuren.

Ben je opzoek naar seks speeltjes, kaarsen of andere leuke dingen voor in de slaapkamer? Dan ben je bij Sheetal aan het juiste adres. Sheetal organiseert namelijk lady nights, waar zij dames een leuke avond bezorgd. Het is eigenlijk een Tupperware party, maar dan op het gebied van seks! Lijkt het je dus leuk om een lady night te organiseren? Stuur dan een mail naar chereneffe@fmlle.nl met het onderwerp “Lady Night Sheetal”.

Beluister de gehele aflevering nu op jouw favoriete podcast platform.

?SPOTIFY⁣⁣⁣⁣
?APPLE PODCAST⁣⁣⁣⁣
?CASTBOX⁣⁣⁣⁣
?ANCHOR⁣⁣⁣⁣

Wil je een lady night party boeken? Neem dan contact op via Facebook, Instagram of mail naar chereneffe@fmlle.nl met het onderwerp “Lady Night Sheetal”.

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.