TIPS & TRICKS: zo behaal je jouw fitness doelen

weheartit

We willen allemaal een gezonde levensstijl en zowel fysiek als mentaal beter voor onszelf gaan zorgen. Maar waar moet je beginnen en hoe houdt je dat vol? Daar help ik jou vandaag bij!

Vaak willen we snel naar een bepaald resultaat waardoor we geen realistische doelen stellen. Dat is al de eerste tip die ik je kan meegeven. Je bent geen superwoman dus gedraag je ook niet zo! Schrijf je ultieme doel op en ‘hak dat in stukjes’ van kleinere doelen en de periode waar je dat in wil behalen.

Je hebt minstens een paar doelen die je dit jaar wil behalen. Neem lekker de tijd om al je doelen op te schrijven. Dat mogen korte termijn doelen zijn, maar ook doelen die je bijvoorbeeld over vijf jaar wil behalen. Dit geeft je een overzicht waar je naartoe wil werken en geeft je een betere kijk in wat voor tempo je jouw (kleinere) doelen moet behalen.

Ik hou er persoonlijk van mijn ideeën, doelen, dromen noem maar op zo creatief mogelijk te noteren. Dit doe ik door verschillende soorten lijstjes te maken, magazines plaatjes te knippen, een plakboek bijhouden en noem maar op. Daar kan best veel tijd in zitten..

Wil jij graag alles op een rijtje hebben om je fitness doelen te behalen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij speciaal voor jou een fitness doelen printables gemaakt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!