STREETSTYLE ALERT #9

Velen denken dat Amsterdam de modestad van Nederland is, maar dat is niet helemaal waar. Ook in havenstad Rotterdam spot je mensen met een bijzondere stijl. De een combineert de gekste printen, de ander shopt volledig vintage en weer een ander focust zich volledig op merken. Benieuwd wat we zijn tegengekomen in Rotterdam? Keep on reading!

Naam: Nikki
Leeftijd: 22
Instagram: @nikkidehoog

“Ik heb eigenlijk verschillende soorten stijlen. Ik ben een beetje streetstyle, hipster, hippie, vintage, beetje festival-achtig.. Van alles wat eigenlijk. Dat ligt helemaal aan mijn mood. Ik ben heel vrij en wat ik leuk vind dat draag ik.

Ik doe zelf modellenwerk, dus ik zit in de fashion. Het is easy. Je ziet de nieuwste kleding, ook online op Instagram zie je mensen dingen dragen en denk je “oh, leuk dat wil ik ook” en dan komt het in de winkel en moet je het zelf gaan stylen natuurlijk.

Doe gewoon waar jij je goed bij voelt en heb schijt aan de wereld. Je moet je goed bij jezelf voelen en ik vind dat je dat ook in je kleding moet kunnen uiten.”

Naam: Anna Crin
Leeftijd: 17
Instagram: @annacrin

“Ik ben een mix van de 90’s en early 2000’s, denk ik. Een beetje hip-hop en R&B. Het verschilt echt heel erg met hoe ik mij voel op dat moment. Ik heb dure dingen, maar ook vintage dingen. Het is eigenlijk gewoon een mix.

Ik shop meestal ook wel vintage, want dan koop je ook gewoon echt unique pieces die niemand anders heeft en dat maakt het wel leuker.

Ik kijk veel naar hip-hop en R&B artiesten uit de 90’s en early 2000’s. Ik vind het leuk om ‘niet op te vallen’, want ik ben best wel verlegen, maar toch wel ergens een beetje op te vallen.”

Naam: Larice
Leeftijd: 16
Instagram: @lariceivana

“Ik draag wat ik leuk vind. Ik ben ook niet zo bezig met wat in is. Mijn stijl is best wel comfortabel, het is niet alsof ik vaak rokjes draag.

Ik haal vaak bij vintage stores mijn kleding. Er liggen daar meer kledingstukken die je normaal gesproken in een normale kledingwinkel niet kan vinden, dan kun je ook meer unieke dingen dragen dan andere mensen.

Als ik in een goede bui ben, dan zie je dat ook meteen aan mijn kleding. Ik draag dan bijvoorbeeld meer kleur. Er zijn altijd mensen die bepaalde dingen niet leuk vinden, want waarom zou je iets dragen wat iemand anders leuk vind?”

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!