Kennis van de ‘oudere’ generatie van Nederland

YouTube

Op dit moment zijn artiesten zoals Lil Kleine, Boef, Ronnie Flex etc. niet meer weg te denken en maken ze hits achter hits. Maar enkele jaren geleden genoten we van hits van The Opposites, The Partysquad, Ali B noem maar op. Gelukkig maken vele van hun nog steeds toffe tracks. Ik merk persoonlijk dat ik zelf meer naar de oude nummers van toen luister, omdat het een vorm van nostalgie opwekt. Naast toffe muziek hou ik mezelf veel bezig met podcast en keynotes waar ik veel inspiratie uithaal. Maar alleen Jiggy Djé en SpaceKees kunnen (in Nederland) een ongemonteerde podcast van drie uur lang boeiend houden.

Deze podcast is ook leuk voor de jongeren onder ons die de oudere generatie ‘niet kent’. Ze nodigen ook artiesten van ‘nu’ uit. Het is heel tof om deze mensen in een gesprek te volgen. Daarnaast nodigen ze ook atleten, presentatoren etc. uit.

Heb je dus zin in een volle dosis inspiratie? Dan moet je deze podcast checken!

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!