Grown-ish: deze serie moet je zien!

FREEFORM | YouTube

Ben je net zoals ik mega fan van de komedie show Black-ish? Dan heb je zeker ook lang op deze spin-off moeten wachten. Black-ish gaat over de familie Johnson, Dre de vader, man en kind heeft een geweldige baan, een prachtige vrouw, vier kinderen, ‘gescheiden’ ouders en woont in een goede buurt. Alhoewel papa Dre zijn gezin een beter leven wil geven, behoedt hij zich een beetje teveel op het niet kwijtraken van hun “blackness”. Hij haalt bij iedere situatie zijn achtergrond erbij en zorgt er ook voor dat iedereen daarvan op de hoogte is. Naast dat het super komisch is om naar te kijken, behandelen ze ook serieuze topics zoals de slavernij, Donald Trump etc. wat het ook weer leerzaam en emotioneel maakt.

Maar nu dat de kinderen groot worden, is het tijd dat de oudste Zoey (gespeelt door Yara Shahidi) gaat studeren, ver van huis. Het werd dan ook tijd voor een spin-off! De trailer beloofd heel veel spannends!

Grown-ish primeurt morgen op FREEFORM in Amerika, dat betekent dat overmorgen de eerste aflevering kunt bekijken!! Ik kan niet wachten.

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!