Dit is alles wat je moet weten over Fifty Shades Freed

Het is eindelijk zo ver, de laatste film van de trilogie: Fifty Shades Freed. Hier is alles wat je moet weten over de volgende en laatste film waar wij Mr. Grey in kunnen bewonderen.

Vanaf vandaag is de film eindelijk in de bioscopen te zien, net op tijd voor Valentijnsdag. De film duurt in totaal 110 minuten en is dus korter dan de vorige films 🙁 ..

Waar gaat Fifty Shades Freed over?
De film begint nadat Anastasia Steele de huwelijksaanzoek accepteert in Fifty Shades Darker. In Freed zien we hoe zij went aan haar nieuwe huwelijksleven met een rijke levensstijl en wat daarmee gepaard gaat met de controlerende karakter van haar echtgenoot Christian Grey. De jonggehuwden worden al snel achtervolgd door figuren uit het verleden van Christian, hoewel vrouwen uit zijn leven voordat Ana dreigen hun gelukkige einde in gevaar te brengen voordat het goed is begonnen.

Wie komen er in de film voor?
Dakota Johnson en Jamie Dornan zijn natuurlijk te zien in de rollen van Anastasia Steele en Christian Gray. Rita Ora zal ook weer te zien zijn als zijn zus Mia.

Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Tyler Hoechlin van Teen Wolf, die Anastasia’s voormalige klasgenoot speelt, die ze ondertekent als redacteur bij Christian’s uitgeverij. Bella Heathcote, die de rol op zich neemt van een van Christian’s voormalige onderdanigen. Ook is Eric Johnson van Smallville’s in de film te zien: één van Ana’s collega’s die haar romantisch begint te achtervolgen – tot grote afkeuring van Christian.

Kim Basinger speelt Elena Lincoln – ook bekend als Mrs. Robinson – die een prominente figuur uit het verleden van Christian is. Hannibal-acteur Hugh Dancy maakt zijn debuut als psychiater Dr. John Flynn en Seven Pounds-actrice Robinne Lee maakt haar debuut als vice-president en tweede bevelhebber van Christian Gray bij Grey Enterprises.

Fay Masterson te zien als Christian’s oude huishoudster en kok, Gail Jones.

Bekijk de trailer hieronder:

Wie is jouw Fifty Shades date?

Bron: Cosmopolitan
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!