Bekijk nu de nieuwe webserie van FMLLE: Small Talk

Het is eindelijk zo ver! Het eerste seizoen van Small Talk! In deze serie ontvangt eindredacteur Chéréneffe Fleur iedere aflevering een super leuke gast die zij persoonlijk beter wil leren kennen, door middel van verschillende onderwerpen en opdrachten.

In de eerste aflevering is niemand minder dan F1rstman te gast. Hij vertelt jullie alles over wat wij dit aankomend jaar van hem kunnen verwachten, hoe zijn ideale droomvrouw eruit ziet en zijn juicy secret, namelijk het hebben van een “voetenfetish”. Elke woensdag vind je hier een nieuwe aflevering. Dus veel kijkplezier!

Heb je geen YouTube account en bekijk je de afleveringen liever via Facebook? Bekijk die video dan hieronder en vergeet de Facebookpagina zeker niet te liken!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!