Daghoroscoop – 9 februari 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Klik dan op jouw horoscoop icoon hieronder. 🌕✨

RAM

De maan blijft nog een dagje hangen in de reis- en avonturenzone van je horoscoop. Mars (jouw belangrijkste planeet) is ook te vinden in dat deel van het heelal. Je wilt niets liever dan nieuwe dingen meemaken en uitproberen. Pas op dat je niet té veel overhoop haalt, Ram.

STIER

Met de maan in de werkzone van je horoscoop ben je vandaag heel productief en efficiënt. Je kunt alles afronden voordat het weekend begint, Stier. De beste resultaten bereik je met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Plan tussen alle actie door voldoende pauzes in.

TWEELINGEN

De maan blijft nog tot morgen in de Boogschutter staan (het sterrenbeeld recht aan de overkant van het heelal). Daardoor kun je je wat vermoeid voelen, Tweelingen. Hou je planning zo leeg mogelijk en zorg dat je vanavond niets anders hoeft te doen dan op de bank ploffen en series kijken.

KREEFT

De maan helpt je vandaag om enorm veel voor elkaar te krijgen, Kreeft. Haal je to-do-lijst tevoorschijn en zorg dat ‘ie aan het einde van de dag de prullenbak in kan. Hoe harder je nu aan de slag gaat, hoe meer tijd je komend weekend hebt om te relaxen.

LEEUW

Goed nieuws! De maan blijft nog tot morgen in de Boogschutter staan (net als jij een vuurteken). Dat is het deel van jouw horoscoop dat over liefde, romantiek en creativiteit gaat. Ga op zoek naar de ultieme blend van die drie onderwerpen.

MAAGD

Kijk je de hele dag reikhalzend uit naar het moment dat je naar huis kunt gaan? Dat komt doordat de maan in de huiselijke zone van je horoscoop te vinden is, Maagd. Gebruik vanavond en morgenochtend/middag om uit te rusten, zodat je er daarna weer volop tegenaan kunt gaan.

WEEGSCHAAL

Met de maan in de communicatiezone van je horoscoop heb je vandaag (en morgen) een hoop te melden, Weegschaal. Prima om te bellen, mailen, appen en tweeten, maar pas op dat je niet de hele dag aan je laptop en telefoon gekluisterd bent.

SCHORPIOEN

De maan staat vandaag en morgen in de financiële zone van je horoscoop. Tijd dus om je bankrekening te vullen, Schorpioen! Grote kans dat je het allemaal ook direct weer uitgeeft, maar ach, geld moet rollen, nietwaar?

BOOGSCHUTTER

De maan blijft nog tot morgenmiddag in jouw sterrenbeeld staan, Boogschutter. Vandaag helpt dat je om vol energie met je plannen en projecten aan de slag te gaan; morgen krijg je de kans om volop van de vrije tijd te genieten. Fijne vooruitzichten!

STEENBOK

 Met de maan in de dromenzone van je horoscoop ben je wat minder energiek en sociaal dan anders. Gebruik vandaag en morgen om uit te rusten en na te denken, Steenbok. Je zult zien dat je daarna weer helemaal de oude bent.

WATERMAN

 Joehoe! De maan staat vandaag en morgen in jouw favoriete zone van het heelal: het deel dat over vriendschap en samenwerking gaat. Zorg dat je zo veel mogelijk lieve mensen om je heen verzamelt, Waterman. Hoe meer zielen?

VISSEN

 Met de maan in de carrièrezone van je horoscoop wil je vandaag en morgen niets liever dan werken aan je doelen en dromen. Terwijl anderen al met één been in het weekend staan, ben jij niet achter je computer vandaan te krijgen. Op naar world domination!

Bron: Astropsychologie.nl
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!