Daghoroscoop – 8 februari 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Klik dan op jouw horoscoop icoon hieronder. 🌕✨

RAM

Mars en de maan staan vandaag samen in de avonturenzone van je horoscoop. Vandaar dus ineens die onbedwingbare behoefte om op pad te gaan! Wat wil je zien, doen en meemaken, Ram? Pas wel op dat je in al je enthousiasme geen toezeggingen doet die je eigenlijk niet kunt nakomen.

STIER

Mars en de maan werken vandaag samen. Dat zorgt voor drive en energie, maar het maakt mensen ook een beetje té fanatiek. Laat je vooral niet opjagen door anderen, Stier. Doe de dingen in je eigen tempo en op je eigen manier, en plan tussendoor voldoende pauzes in.

TWEELINGEN

Mars en de maan maken vandaag contact in de Boogschutter. Dat is het sterrenbeeld recht aan de overkant van het heelal (én de relatiezone van jouw horoscoop). Je kunt je wat sloom en moe voelen, Tweelingen, maar je hebt ook extra aandacht voor de mensen van wie je houdt.

KREEFT

Het liefst zou je een welverdiende break nemen van alle drukte, Kreeft. Lastig alleen dat er zo veel deadlines en to-do’s op je liggen te wachten… De beste oplossing: prioriteiten stellen en niet méér doen dan menselijk mogelijk is. Morgen is er weer een dag.

LEEUW

Het belooft een heerlijke dag te worden. Mars en de maan staan vandaag samen in het deel van je horoscoop dat over liefde, romantiek, plezier en creativiteit gaat. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk van die vier zaken in je leven te brengen, Leeuw.

MAAGD

Mars en de maan staan vandaag samen in het deel van je horoscoop dat over huis en familie gaat. Misschien is er nu nog weinig van te merken, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het waarmaken van je dromen. Alles wat je hoeft te doen, is vertrouwen hebben en geduldig zijn.

WEEGSCHAAL

Normaal gesproken ben jij altijd heel vriendelijk en voorzichtig, maar met Mars en de maan in de communicatiezone van je horoscoop kun je vandaag behoorlijk pittig uit de hoek komen. Prima om te zeggen waar het op staat, Weegschaal, maar pas op dat je de mensen van wie je houdt niet onnodig kwetst met je opmerkingen.

SCHORPIOEN

Mars en de maan boosten vandaag samen de financiële zone van je horoscoop. Dat geeft je de kans om véél geld te verdienen, Schorpioen. Pas alleen wel op dat je niet alles direct weer uitgeeft, hoezeer de spullen in de etalages en de kleren aan de rekken ook naar je lonken…

BOOGSCHUTTER

Wow, wat een dag! Mars en de maan staan vandaag samen in jouw persoonlijke deel van het heelal. De maan zorgt voor een feilloze intuïtie; Mars brengt tomeloze energie en drive. Je kunt alles voor elkaar krijgen wat je wilt, Boogschutter. Go, go, go!

STEENBOK

Mars en de maan werken vandaag samen in de dromenzone van je horoscoop. Dat brengt belangrijke boodschappen, inzichten en signalen naar de oppervlakte. Misschien is er nu nog niet zoveel van te merken, maar er staan je grootste ontwikkelingen te wachten, Steenbok. You’ll see.

WATERMAN

Mars en de maan zorgen vandaag voor een astrologische shake-up. Dat maakt je extra gedreven en enthousiast, Waterman. Niets mis mee natuurlijk, maar pas op dat je niet méér op je neemt dan je kunt handelen. Maak eerst af waar je mee bezig was voordat je aan iets nieuws begint.

VISSEN

Je carrière krijgt vandaag een dubbele astrologische boost: Mars en de maan zijn samen te vinden in het deel van je horoscoop dat over werk & ambities gaat. Pas wel op dat je niet méér taken op je neemt en méér beloftes doet dan je kunt waarmaken, Vissen. Doe één ding tegelijk.

Bron: Astropsychologie.nl
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!