Daghoroscoop – 30 mei 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag staat te wachten? Bekijk dan jouw horoscoop hieronder. 🌕✨

RAM

Terwijl jij het druk had met de volle maan, is Mercurius gisteren de communicatiezone van je horoscoop binnengeschoven. Dat betekent dat je de komende weken extra slim, scherp en snel bent. Doe er je voordeel mee, Ram!

STIER

Mercurius, de planeet van communicatie, is gisteravond doorgeschoven van jouw sterrenbeeld naar de financiële zone van je horoscoop. De komende weken zijn bedoeld om geldzaken tot in de puntjes op orde te brengen, Stier.

TWEELINGEN

Gisteren stond in het teken van de volle maan, maar er was meer nieuws: laat in de avond is Mercurius doorgeschoven naar jouw sterrenbeeld. Jouw belangrijkste planeet in jouw persoonlijke deel van het heelal — vandaar dat je je ineens zo goed voelt, Tweelingen!

 

KREEFT

Terwijl iedereen was afgeleid door de volle maan, is Mercurius gisteravond doorgeschoven naar het volgende deel van het heelal. Voor jou is dat de onderbewuste zone van je horoscoop. Maak je op voor belangrijke boodschappen en inzichten, Kreeft.

LEEUW

Mercurius de planeet van communicatie staat sinds gisteravond in de sociale zone van je horoscoop. Tijd dus om je onder de mensen te begeven, Leeuw! De komende weken zijn bedoeld om zoveel mogelijk te mixen & minglen.

MAAGD

Mercurius is gisteravond doorgeschoven naar de Tweelingen; het deel van jouw horoscoop dat over ambities & carrière gaat. De komende weken wordt er volop gecommuniceerd over werkzaken, Maagd. Wil je je ideeën pitchen? Dan is dit hét moment.

WEEGSCHAAL

Met communicatieplaneet Mercurius in de reiszone van je horoscoop heb je de komende weken niet alleen zin om je koffers te pakken, maar óók om er eindeloos over te kletsen met de mensen om je heen. Ga op zoek naar gelijkgestemden, Weegschaal.

SCHORPIOEN

Mercurius de planeet van communicatie staat de komende weken in het deel van je horoscoop dat over seks & intimiteit gaat. Een goed moment dus om je verlangens te delen met je bedpartner. Hoe opener je durft te zijn, hoe beter.

BOOGSCHUTTER

De volle maan gisteren in jouw sterrenbeeld werkt nog even door, maar er is meer belangrijk astro-nieuws: communicatieplaneet Mercurius brengt de komende weken door in de relatiezone van je horoscoop. Tijd om de liefde te bespreken, Boogschutter!

STEENBOK

Gisteravond, terwijl jij aan het bijkomen was van de volle maan, is Mercurius doorgeschoven naar het volgende deel van het heelal. De communicatieplaneet brengt de komende weken door in de werkzone van je horoscoop. Moet er iets belangrijks worden gedeeld met collega’s? Dan is dit hét moment.

WATERMAN

De volle maan stal gisteren de show, maar er was meer astrologisch nieuws: Mercurius is doorgeschoven naar de Tweelingen net als jij een luchtteken. Dat betekent dat je de komende weken mag rekenen op een mix van liefde, romantiek en creativiteit. Yay!

VISSEN

Gisteren was het niet alleen volle maan, maar is Mercurius ook doorgeschoven naar het volgende deel van het heelal de huiselijke zone. De komende weken zijn bedoeld om diepe gesprekken te voeren met vrienden, geliefden en familieleden.

Bron: Astropsychologie.nl
Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!