Daghoroscoop – 13 februari 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Klik dan op jouw horoscoop icoon hieronder. 🌕✨

RAM

Jupiter dwingt je vandaag om de diepte in te gaan. Dat vind jij prima, Ram, zolang anderen maar hetzelfde doen. Het zou zonde zijn als jij je in diepe psychologische wateren waagt terwijl vrienden, geliefden en collega’s gemakzuchtig aan de oppervlakte blijven hangen. Iedereen moet meedoen. Punt.

STIER

De nieuwe maan van donderdag komt steeds dichterbij? Je merkt het vooral op het gebied van ambities & carrière. De maan stelt je op de proef: ben je bereid om alles te geven om voor elkaar te krijgen wat je wilt? Uiteindelijk komt het neer op wilskracht en doorzettingsvermogen.

TWEELINGEN

Mercurius (jouw belangrijkste planeet) komt vandaag recht tegenover Jupiter te staan. Dat kan twijfels en frustraties veroorzaken, maar uiteindelijk helpt het je juist om doorbraken te forceren. Vooral op het gebied van werk en ambities kun je veel vooruitgang boeken. Hou vol, Tweelingen.

KREEFT

Mercurius en Jupiter maken vandaag ruzie én er is een intense nieuwe maan op komst. Dat kan issues en misverstanden veroorzaken, Kreeft, vooral in de liefde. Laat je daar vooral niet teveel door beïnvloeden. De astrologische stormen waaien vanzelf wel weer over.

LEEUW

O jee. Communicatieplaneet Mercurius kan vandaag issues veroorzaken op relatiegebied. Hou rekening met confrontaties en conflicten met geliefden en zakenpartners, Leeuw. En vooral: doe je best om geen olie op het vuur te gooien. Tel tot tien voordat je reageert.

MAAGD

Mercurius en Jupiter maken vandaag ruzie, maar gelukkig is het slechts van korte duur. Sterker nog: je kunt de gespannen vibe gebruiken om onderwerpen aan te snijden en gesprekken te voeren die je normaal gesproken uit de weg zou gaan. Wees niet bang om je mond open te doen, Maagd.

WEEGSCHAAL

Mercurius en Jupiter voeren vandaag oorlog. Dat kan conflicten veroorzaken, vooral op het gebied van geld. Pas op dat situaties niet escaleren, Weegschaal. Soms is het beter om gewoon even je mond dicht te houden om te voorkomen dat je iets zegt waar je later geheid spijt van krijgt.

SCHORPIOEN

Oh my. Jupiter en Mercurius maken vandaag ruzie en bovendien is er een super intense nieuwe maan op komst. Pas op dat je geen dingen zegt, schrijft, tweet of appt waar je later spijt van kunt krijgen. Het is beter om je meningen en ideeën voorlopig even voor jezelf te houden, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER

Mercurius (de planeet van communicatie) maakt vandaag ruzie met Jupiter (jouw belangrijkste hemellichaam). Dat kan allround issues veroorzaken, Boogschutter, maar gelukkig kun jij daar prima mee omgaan. Onthoud: altijd éérst alle kanten van de zaak bekijken voordat je conclusies trekt.

STEENBOK

Waar die spanningen ineens vandaan komen? Jupiter maakt ruzie met Mercurius. Bovendien is er een intense nieuwe maan op komst (op donderdag). Troost je met de gedachte dat je niet de enige bent die het liefst onder een dekentje zou willen wegkruipen, Steenbok. Iedereen zit in hetzelfde schuitje.

WATERMAN

Mercurius (te vinden in jouw persoonlijke deel van het heelal) maakt vandaag ruzie met de planeet Jupiter. Vandaar dus ineens die conflicten en confrontaties. Doe je best om de boel tot bedaren te brengen, Waterman. En vooral: zorg goed voor jezelf.

VISSEN

De dagen vlak vóór de nieuwe maan zijn altijd al intens, maar nu Mercurius en Jupiter ook nog eens ruziemaken krijg je het helemáál voor je kiezen. De kleinste issues kunnen enorme problemen lijken. Probeer de dingen in perspectief te zien, Vissen. En vooral: keep on breathing.

Bron: Astropsychologie.nl
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!