Daghoroscoop – 12 februari 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Klik dan op jouw horoscoop icoon hieronder. 🌕✨

RAM

De emoties kunnen vandaag hoog oplopen. Oppassen dus voor confrontaties en conflicten, zowel in je privéleven als op je werk. De boosdoeners zijn Pluto, Uranus en de maan, die een lastige hoek met elkaar maken. Laat je vooral niet provoceren, Ram.

STIER

De maan (bijna op z’n allerkleinst) maakt vandaag ruzie met Pluto en Uranus. Dat veroorzaakt allround spanningen. Mensen kunnen bovendien nogal onverwacht uit de hoek komen. Wat te doen? Zoveel mogelijk afstand bewaren en wachten tot de storm is overgewaaid.

TWEELINGEN

Pluto, Uranus en de maan veroorzaken vandaag spanningen en stress. Het hele sociale landschap is bezaaid met landmijnen. Om te voorkomen dat situaties tot ontploffing komen, is het verstandig om discussies en confrontaties zoveel mogelijk uit de weg te gaan.

KREEFT

Waarom je je ineens zo emotioneel en gespannen voelt? De maan maakt vandaag ruzie met Pluto en Uranus. Bovendien is er een intense nieuwe maan op komst (op donderdag). Alles wat je kunt doen, is extra goed voor jezelf zorgen en geduldig afwachten tot dat de storm is overgewaaid.

LEEUW

De maan (te vinden in de werkzone van je horoscoop) maakt vandaag ruzie met Pluto en Uranus. Vandaar dus dat je je zo gestrest en vermoeid voelt, Leeuw. Het heeft geen zin om jezelf te blijven pushen. Probeer te delegeren en schuif deadlines zo mogelijk door naar een later moment.

MAAGD

Je liefdesleven wordt behoorlijk, eh, interessant vandaag. De maan maakt ruzie met Pluto en Uranus en bovendien is er een intense nieuwe maan op komst. Pas op dat je niet in machtsspelletjes verzeild raakt (tenzij ze in de slaapkamer plaatsvinden).

WEEGSCHAAL

Jij hebt een hekel aan stress en onenigheid, Weegschaal, maar helaas valt er vandaag niet aan te ontsnappen. De maan maakt ruzie met Pluto en Uranus en veroorzaakt daarmee spanningen alom. De beste manier om daarmee te dealen, is alles direct weer van je af laten glijden. Let it go.

SCHORPIOEN

De maan maakt vandaag een lastige hoek met Pluto en Uranus. Bovendien is er een intense nieuwe maan op komst. De mensen om je heen kunnen last hebben van al die spanningen, maar jij geniet er juist wel van. Pas alleen wel op dat je je niet laat meeslepen in andermans drama’s en conflicten, oké?

BOOGSCHUTTER

 Er zijn fantastische ontwikkelingen op komst, Boogschutter, vooral op financieel gebied. Mochten de mensen om je heen je afleiden met hun drama’s en issues (veroorzaakt door de ruzie tussen Pluto, Uranus en de maan), probeer dan tóch de focus te bewaren. Think big.

STEENBOK

De maan staat in jouw sterrenbeeld, maar doordat ‘ie ruziemaakt met Pluto en Uranus heb je daar meer last van dan profijt. Bovendien is er een heel intense nieuwe maan op komst. Wat te doen? Geduldig afwachten totdat de storm is gaan liggen en ondertussen oppassen dat je niet in conflicten verzeild raakt.

WATERMAN

 Voel je je somber of humeurig vandaag, Waterman? Dat komt doordat de maan een lastige hoek maakt met Pluto en Uranus. Dat de maan bijna op z’n allerkleinst is, helpt ondertussen ook niet mee. Alles wat je kunt doen, is confrontaties en conflicten zoveel mogelijk uit de weg gaan.

VISSEN

Gelukkig staat liefdesplaneet Venus aan je zijde, want verder maken de planeten het je niet makkelijk vandaag. De maan (bijna op z’n allerkleinst) voert oorlog met Pluto en Uranus. Mensen willen koste wat het kost hun zin doordrijven. Probeer zo ver mogelijk uit de buurt te blijven van alle chaos en conflicten, Vissen.

Bron: Astropsychologie.nl
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!