Daghoroscoop – 10 februari 2018

Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Klik dan op jouw horoscoop icoon hieronder. 🌕✨

RAM

 Venus (de planeet van de liefde) bereikt vandaag de Vissen (het sterrenbeeld van dromen en fantasie). Gevolg is dat je je de komende weken wat wazig en afwezig kunt voelen, Ram. Niet het moment dus om ingewikkelde dingen te doen, maar dagdromen en brainstormen gaat je wél goed af!

STIER

Venus (jouw belangrijkste planeet) bereikt vandaag de Vissen. Dat betekent dat de sociale zone van jouw horoscoop in de schijnwerpers komt te staan, Stier. Hoe meer je kunt samenzijn met anderen, hoe gelukkiger je je voelt. Omring je met je liefste vrienden.

TWEELINGEN

Liefdesplaneet Venus boost de komende weken de carrièrezone van je horoscoop. Dat maakt je extra inventief en creatief. Je zit vól goede ideeën om hogerop te klimmen (én onderweg je inkomsten te verhogen). Way to go, Tweelingen!

KREEFT

Venus (de planeet van liefde, schoonheid en romantiek) staat de komende weken in de Vissen (net als jij een waterteken). Dat boost de reis- en avonturenzone van je horoscoop. Zorg dat je zoveel mogelijk nieuwe ervaringen kunt opdoen, Kreeft. Hoe verder je buiten de gebaande paden gaat, hoe beter.

LEEUW

Oh la la? Liefdesplaneet Venus brengt de komende weken door in het deel van je horoscoop dat over seks & intimiteit gaat. Belangrijk dus om te zorgen dat je zoveel mogelijk tijd tussen de lakens kunt doorbrengen (en dan bedoelen we niet om bij te slapen!).

MAAGD

Liefdesplaneet Venus brengt de komende weken door in de relatiezone van je horoscoop en ja, dat is precies zo aangenaam als het klinkt! Je krijgt de kans om nóg closer te worden met je geliefde, Maagd, en eventuele problemen op te lossen.

WEEGSCHAAL

 Venus (jouw belangrijkste planeet) staat de komende weken in de Vissen. Dat voorziet alles van een vleugje magie. Je merkt het vooral op het gebied van werk, planning en gezondheid. Wees niet bang om op je intuïtie te vertrouwen, Weegschaal.

SCHORPIOEN

De maan staat vandaag en morgen in de financiële zone van je horoscoop. Tijd dus om je bankrekening te vullen, Schorpioen! Grote kans dat je het allemaal ook direct weer uitgeeft, maar ach, geld moet rollen, nietwaar?

BOOGSCHUTTER

Met liefdesplaneet Venus in de huiselijke zone van je horoscoop blijf je de komende weken het liefst zoveel mogelijk thuis, Boogschutter. En mocht het niet helemaal lekker lopen in de liefde, dan krijg je nu de kans om problemen op te lossen (al dan niet tussen de lakens).

STEENBOK

Met de maan in de dromenzone van je horoscoop ben je wat minder energiek en sociaal dan anders. Gebruik vandaag en morgen om uit te rusten en na te denken, Steenbok. Je zult zien dat je daarna weer helemaal de oude bent.

WATERMAN

Venus is vandaag on the move. De liefdesplaneet verlaat (helaas) jouw sterrenbeeld en schuift door naar het deel van je horoscoop dat over geld & inkomsten gaat. De komende weken zijn bedoeld om je bankrekening te vullen, Waterman. Ka-ching!

VISSEN

Het is zover: Venus (de planeet van liefde, schoonheid en romantiek) bereikt vandaag jouw sterrenbeeld. Daarmee breekt een van de beste fases van het jaar aan, Vissen. De komende weken mag je rekenen op al het moois en goeds dat het leven te bieden heeft. Geniet ervan!

Bron: Astropsychologie.nl
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!