Ben je nog last-minute op zoek naar een stageplek? Dan moet je snel bij één van deze bedrijven solliciteren!

The Devil Wears Prada

Moet je in februari stage lopen en heb je om welke reden dan ook nog steeds geen geschikte stageplek gevonden? Dan help ik je graag om last-minute nog een toffe stageplek te vinden! Ik kan je wel vertellen dat je a damn good reason moet hebben dat je nu nog geen stageplek heb gevonden en zal je dus extra je best moeten doen om eruit te springen tussen al de sollicitatiemails die deze bedrijven ontvangen! Bekijk de tofste stageplekken hieronder:

Bookings/management stagiair(e) bij Robin Banks
Ben je opzoek naar een stageplek van 32 uur per week en lijkt het je tof of voor het management bedrijf van artiesten zoals Johnny 500, Nafthaly Ramona, Flava etc. te werken dan is deze stage wat voor jou! Beschik jij over een HBO werk- en denkniveau en ben je minimaal vijf maanden beschikbaar? Klik dan hier voor meer informatie over de werkzaamheden en specialiteiten.

Social Media stagiaire bij Style School ByDanie
Lijkt het jou leuk zes maanden fulltime achter de schermen te werken bij Style School ByDanie en ben je op de hoogte van de laatste trends? Dan is dit misschien wat voor jou! Ben je goed in het creëren van creatieve content en is social media jouw daily bible dan ben je bij Style School ByDanie bij het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden en de eisen waar je aan moet voldoen.

PR stagiaire bij Hudson’s Bay
Ben jij de nieuwe aanwinst van de marketing team van het warenhuis Hudson’s Bay? Als PR stagiaire ondersteun je de PR manager met het verwerken van clippings, onderhouden van contacten, het up to date houden van de online press room, assisteer je bij het organiseren van persdagen en nog veel meer. Lijkt het je tof om fulltime bij het heel proces betrokken te zijn? Dan is deze allround stage misschien wat voor jou! Echter is het niet mogelijk tijdens deze stage een afstudeeronderzoek uit te voeren. Ben je alsnog benieuwd aan welke eisen je moet voldoen? Klik dan hier voor meer informatie.

Grafisch vormgever stagiaire bij Buddha To Buddha
Heb je een oog voor detail en weet je van aanpakken? Dan is dit de ideale uitdaging voor jou! Buddha To Buddha is opzoek naar een fulltime grafisch vormgever die zowel online als offline ingezet kan worden. Denk hierbij aan het maken van presentaties, posters, online banners, social media posts en POS-materiaal. Heb je affiniteit met mode en sieraden en wil je meer informatie over deze toffe stage? Klik dan hier en bekijk waar je allemaal aan moet voldoen.

Branding & Product Development stagiaire bij Gisou By Negin Mirsalehi
Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van beauty en ben je net als wij een mega fan van Negin Mirsalehi’s empire? Dan is dit misschien wel de stage voor jou! Je zult verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen bij het coördineren van het gehele branding en product development proces zodat de nieuwe producten op een succesvolle manier worden gelanceerd. Moet je minstens vijf maanden stage lopen en heb je een passie voor beauty en business? Klik dan hier voor meer informatie en misschien maak je binnenkort deel uit van de toffe Gisou team!

Dit zijn écht één van de tofste bedrijven waar je voor kunt werken, je moet dan ook van goede huizen komen om deze bedrijven te imponeren van jouw skills. Voldoe je niet aan alle eisen die het bedrijf stelt, geef dan niet op. Laat een toffe kans niet liggen, omdat je denkt niet goed genoeg te zijn. De kunst is juist om in zo een situatie het bedrijf over te halen waarom jij toch de geschikte kandidaat bent alhoewel je misschien niet geheel voldoet aan de eisen. Hoe meer je jezelf als een brand verkoopt, hoe geïnteresseerd het bedrijf in je zal zijn.

Misschien heb je al een sollicitatiegesprek staan en ben je rete nerveus voor het gesprek, vergeet je niet goed voor te bereiden. Heb je nog een beetje hulp nodig? Bekijk de video hieronder. Don’t worry you got this!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de leukste winacties en FMLLE nieuws? Stuur dan een WhatsApp bericht met YASSS Girl! naar 06 42 61 65 12.

Generic promo 728x90

Chéréneffe Fleur

CHÉRÉNEFFE FLEUR IS DE OPRICHTSTER VAN HET ONLINE PLATFORM FMLLE. HAAR DOEL IS HET CREËREN VAN INSPIRERENDE CONTENT VOOR VROUWEN VAN VERSCHILLENDE LEEFTIJDEN, AFKOMSTEN EN INTERESSES.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!