Wat ooit begon als een online entertainment en lifestyle platform is nu getransformeerd tot een community voor “all shades in between”.

In de loop van het bestaan van FMLLE hebben wij kunnen definiëren wie tot de FMLLE community behoort, namelijk de etnische vrouwen die vol nieuwsgierigheid en enthousiasme op zoek zijn naar informatie over fashion, makeup, hair, skincare en lifestyle.

Deze verschuiving heeft plaatsgevonden doordat Chéréneffe, de oprichtster van FMLLE, zichzelf meer is gaan verdiepen in haar eigen natural hair journey. Het gevoel om dit met anderen te delen werd nog groter toen ze de antwoorden op haar eigen vragen niet online kon vinden. Want wat als je ergens totaal geen verstand van hebt en niet weet waar je moet beginnen?

Naast alle online research sprak ze steeds vaker met dames uit haar netwerk om meer te weten te komen over hun routines, producten, soorten haartypes en nog veel meer. Al snel genoeg realiseerde zij zich dat ze niet de enige was met behoefte aan meer en dat er voor de etnische vrouwen nog geen online platform is waar zij deze informatie kunnen vinden. FMLLE zal zich echter niet alleen beperken tot hair gerelateerde content, omdat dat niet het enige is waar je het met je vriendinnen over hebt.

Het hele spectrum van huidtinten en etnische achtergronden moet worden gerepresenteerd en worden geïnformeerd. Onze missie is dat iedere etnische vrouw geïnformeerd kan worden en we samen een sterke community opbouwen waarin we alles met elkaar kunnen delen.

FMLLE is speciaal opgezet om vrouwen te voorzien van dagelijkse inspiratie en entertainment.

VOLG ONS OP

Meld je aan voor de nieuwsbrief!